• (+30)2410 611 611
 • Δε - Τε - Παρ:9:00 – 14:00, 17:30–21:00
  Τρ - Πε - Σαβ:9:00 –14:00
 • Σχετικά
 • Υπηρεσίες
 • Επικοινωνία
 •  Είσοδος
   Εγγραφή

Σχετικά με την εταιρία μας

Η ιστορία

 1. Ίδρυση

  1989

  Η εταιρία ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Μουσικά Όργανα, δραστηριοποιείται από το 1989 στη Λάρισα, αρχικά σε ένα μικρό κατάστημα στην οδό Λογιωτάτου και Τζαβέλα. Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τους αδελφούς Άγγελο και Νίκο Καράτζιο, πρώην επαγγελματίες μουσικούς. Αρχικά η κύρια δραστηριότητα ήταν το service μουσικών οργάνων και τα χορδίσματα πιάνων.

 2. Πωλήσεις

  1992

  Έπειτα από 3 χρόνια δραστηριοποίησης στο service , στη συντήρηση και στο χόρδισμα πιάνου ειδικότερα , η εταιρία αναπτύχθηκε και ξεκίνησε η παράλληλη πώληση μουσικών οργάνων και ηχητικών συστημάτων.

 3. Αλλαγή έδρας

  1997

  Έτσι το 1997 η επιχείρηση λόγω της αύξησης των πελατών αλλά και των αναγκών της ίδιας της επιχείρησης , μεταφέρθηκε στην οδό Ηρ.Πολυτεχνείου 101-105 σε ένα μεγαλύτερο και πιο φιλόξενο χώρο για το αγοραστικό κοινό. Μέσω αυτής της αλλαγής η εταιρία αύξησε τα είδη της και εισήγαγε για πρώτη φορά προϊόντα από μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού.

 4. Επέκταση

  2009

  Με την τελευταία επέκταση του καταστήματος που έγινε πρόσφατα, συνολικά το κατάστημα καταλαμβάνει 650 τμ και το καθιστά το μεγαλύτερο στη Θεσσαλία. Έτσι ο πελάτης πλέον μπορεί να βρει τις μεγαλύτερες μάρκες και ποικιλίες από κιθάρες και τα αξεσουάρ αυτών, μεγάλη έκθεση πιάνων και γενικότερα πληκτροφόρων όπως αρμόνια, συνθεσάιζερ κ.λπ.

Karatzios music shop
Karatzios music shop
Karatzios music shop
Karatzios music shop
Karatzios music shop
Karatzios music shop

Το κατάστημα

Διαθέτουμε όλα τα είδη σε κρουστά, πνευστά, έγχορδα όπως επίσης και μεγάλη γκάμα παραδοσιακών οργάνων και συνοδευτικό εξοπλισμό αυτών.


Στο κατάστημα επίσης θα βρείτε μεγάλη βιβλιοθήκη με όλων των ειδών τα βιβλία, παιδαγωγικά, μουσικά όπως επίσης και παρτιτούρες αλλά και βιβλία με πολύ γνωστά τραγούδια από διάσημους τραγουδιστές και συνθέτες παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση κινείται πολύ ενεργά και στη πώληση ηχητικών-φωτιστικών-οπτικοακουστικών μέσων , και γίνονται από το προσωπικό της εταιρίας ειδικές μελέτες στο χώρο σας για την άρτια εγκατάσταση των μηχανημάτων.

Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η αξιοπιστία , η άρτια εξυπηρέτηση καθώς και ο απόλυτος συνδυασμός ποιότητας και τιμής.

Καλάθι Αγορών


Το καλάθι σας είναι άδειο

Προχωρήστε στο ταμείο